GRAD POKLANJA PARKING MESTA, A BEOGRAĐANI PLAĆAJU

0
358
FOTO: Starogradski.com

Predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać kaže da je Goran Vesić, kao i svi koje podmeće da u njegovo ime uvredama pokušaju da prikriju koliko je ova vlast kriminalizovana, bahata i nestručna, imao dovoljno vremena da objasni prave motive uvođenja preskupe i besmislene ljubičaste parking zone.

BASTAĆ: Demontiranjem parking-tabli počela demontaža sistema

“Pošto je javnost ostala uskraćena za odgovore, dužni smo da ukažemo da sve što rade danas u Parking servisu, a po diktatu večitog zemenika Vesić Gorana jeste pokušaj da nadoknade rupu uprihodima koja se pojavila jer su parking mesta oko Aerodroma Beograd, koji je dat na upravanjanje kompaniji „Vansi“, poklonili koncesionaru”, ističe Bastać u pisanoj izjavi za medije. 

On tvrdi da ova gradska vlast nije samo saučesnik u netransparentnim procesima kojima se privredni resursi ove zemlje ustupaju stranim kompanijama, već negativne posledice takvog činjenja oni prebacuju na teret građana kroz uvođenje novih nameta.

BASTAĆ: Gradski oci nastavljaju sa maltretiranjem građana Starog grada

“Ovo je još jedan dokaz da ova vlast ne radi u interesu građana već je u funkciji zaštite interesa krupnog kapitala. Naša je obaveza ne samo da ukazujemo na ovakve pojave, već da na sve moguće načine zaštitimo ekonomske potencijale ovog društva i životni standard građana. U tome nas neće sprečiti pritisak paradržavnih spin majstora koji od juče maskirani u novinare učestvuju i u performansima smišljenim da dodatno utiču na rad sudova. U tome nas neće sprečiti ni pritsci i pretnje koje po diktatu večitog zamenika Vesića stižu do nas sa raznih strana”, nastavlja predsednik centralne beogradske opštine.

“Za to vreme gradonačelnik poznat pod imenom Fikus 2.0 nastavlja da se ne meša u svoj posao. On ne razume da lustracija, na koju su se Sporazumom sa narodom obavezali oni koji će vršiti vlast nakon što u političku penziju oteramo sistem koji radi samo za privilegovane, nečinjenje neće uzimati kao olakšavajuću okolnost”, zaključio je Bastać.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR