GRADONAČELNIK NAJAVIO “BEOGRADSKU ZIMU”: Brojni praznični programi na Starom gradu

0
63
FOTO: Starogradski.com

 

“Ovogodišnje obeležavanje “Beogradske zime”, će započeti 1. decembra i trajati do kraja januara 2018. godine. Trudili smo se da za svakog pripremimo po nešto. I za strane i domaće turiste, ali i za naše Beograđane”, rekao je na konferenciji za novinare Siniša Mali, gradonačelnik Beograda.

UKLJUČENA NOVOGODIŠNJA RASVETA: Stari grad sija kao Las Vegas (FOTO)

Većina manifestacija će se održati na teritoriji opštine Stari grad, tako da će tradicionalno program biti organizovan na Trgu republike gde će se kao i prethodnih godina održavati Trg otvorenog srca.

Na Trgu Nikole Pašića će, već tradicionalno od 21. decembra 2017.godine biti postavljeno klizalište ali i dodatni programi: “Semafor žurka”, maskenbal, predstave za decu, besplatne školice klizanja…

BASTAĆEV PLAN ZA BEOGRAD: Ukinuti Komunalnu policiju, Infostan i Gradsko stambeno!

Kulturne manifestacije i druženja biće održana i na platou ispred Skupštine Srbije, u Centru Sava, Beogradskom sajmu, Svetogorskoj, Tašu, ali i na platou ispred TC “Rajićeva” kao i na Kalemegdanu, gde će biti održan Novogodišnji dečiji festival.

Prvog dana Nove godine, u Svetogorskoj ulici biće tradicionalno održana Ulica otvorenog srca, što je jedna od najlepših manifestacija u Beogradu.

GRAĐANI ZAOBILAZE RADOVE: Skadarlija u pesku, kamenu i asfaltu (FOTO)

Po rečima gradonačelnika, grad je za ovu dvomesečnu zabavu izdvojio 100 miliona dinara.

Na konferenciji su prisustvovali i izvođači koji će nastupati u proslavi ” Beogradske zime 2018″.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR