Incident koji se nije ni desio?! Otkrivamo istinu iza navodnog napada na SNS aktivistkinje (VIDEO)

0
154
Aktivisti Vuka Jeremića u Knez Mihailovoj; FOTO: Facebook

U petak je nastavljen “predizborni rat” između SNS i tima Vuka Jeremića, a sredstva koja su korišćena ne priliče slobodnom društvu, kakvim svi mi želimo da zamišljamo Srbiju.

Kao što je poznato, tokom tog dana je u Nišu napadnuta devojka iz Jeremićevog štaba, a sve se dogodilo dok je delila promotivni materijal. Ona je zaradila povredu oka i pukla joj je arkada. Kasnije je vinovnik incidenta priveden pravdi, ali tu priča nije bila gotova.

Nekoliko sati kasnije, SNS se oglasio saopštenjem, kojim je tvrdio da se apsolutno ista stvar dogodila i njihovim devojkama, i to u srcu Beograda. Kako se navodi, aktivistkinje SNS koje su svoj materijal delile u Knez Mihailovoj ulici, doživele su veliku neprijatnost. Navodno je muška ekipa koja je promovisala Jeremića na istom mestu napala (verbalno i fizički?!) nekolicinu pripadnica slabijeg pola naklonjenih premijeru Srbije.

– Takav incident nikada se nije dogodio. Pa, zamislite da naši momci krenu da vređaju, ili ne daj bože, tuku bilo koje devojke. Pa, gde bi nas to odvelo. U totalni haos, a to je baš ono što nam ne treba – rekli su za Starogradski.com izvori veoma bliski Jeremićevom timu.

Ono što nam dodatno dokazuje da ovakvih napada nije bilo je činjenica da se naš reporter ceo dan kretao ulicama Starog grada i da nije video čak ni obrise bilo kakvog incidenta.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR