IZLOŽBA: Slike zapuštenog Beograda u kome ne stanuju Siniša i Goran (FOTO)

0
270
FOTO: Starogradski.com

Grupa građana “Šta radite bre – Marko Bastać” organizovala je danas “izložbu” gradskih fotografija ispred zgrade Skupštine grada.

IZBACITE NEPOTREBNE STVARI: Odnošenje kabastog smeća za vikend

Kandidati za odbornike na predstojećim izborima i aktivisti ove liste doneli su nekoliko desetina panoa sa slikama na kojima se vide sve posledice nemara u vođenju Beograda poslednjih godina.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

“Nakon 1381 dana vlasti Siniše Malog i Gorana Vesića Beograd je ruiniran. O tome svedoči i ovih 50 fotografija koje smo izabrali kao najslikovitiji opis trenutnog stanja u glavnom gradu. Mi znamo da vi koji uživate u udobnim foteljama retko zalazite na mesta na kojima živi većina stanovnika ovog grada. Mi znamo da se vi krećete samo u okvirima vašeg izmišljenog grada budućnosti, ali gospodo na ovim fotografijama je takodje Beograd. Beograd koji vas ne interesuje”, poručila je Bojana Savić, kandidatkinja za gradsku odbornicu liste “Šta radite bre – Marko Bastać”.

MERSI BOKU: Osnovci pokazali znanje francuskog u opštini Stari grad (FOTO, VIDEO)

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

“U tom Beogradu i dalje cveta nelegalna gradnja, rupe na asfaltu su na svakom drugom koraku, zapuštene stambene zgrade i parkovi. U tom Beogradu vi zatvarate škole, gomile smeća leže po ulicama, ekološka katastrofa na obalama naših reka je u toku, u tom Beogradu komunalni policajci maltretiraju ljude. Siniša i Gorane. šta radite bre? Ovo je vaša sramota. Vreme je da prestanete da uništavate ovaj grad. Zbog toga što svi mi zaslužujemo bolje”, zaključila je Savić.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR