JOŠ JEDAN PROBIJEN ROK: Radovi na popločavanju Zetske ulice ipak do 31. oktobra (FOTO)

0
144
FOTO: Starogradski.com

Radovi u Zetskoj ulici, od Skadarske do Cetinjske, koji su počeli još krajem juna, trebalo bi da budu završeni do 31. oktobra. Na početku rekonstrukcije ove ulice, koja se pretvara u pešačku zonu, gradske vlasti su najavile da će svi radovi biti gotovi do 31. avgusta.

PROBIJEN ROK ZA RADOVE NA PLATOU MILANA MLADENOVIĆA: Biće završeni do Beogradskog džez festivala, koji počinje 26. oktobra (FOTO)

U JKP “Beograd put” kažu da su svoj deo posla na grubim radovima završili, kao i da su popravljene instalacije na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. “Ostalo je još više od tri nedelje za popločavanje, što je sasvim dovoljno za takvu vrstu radova. Nadležnost u tom poslu ima novoosnovano preduzeće JP “Putevi Beograda”, koje je nasledilo nekadašnju Direkciju za puteve”, kažu u “Beograd putu”.

„BEBE DOLAZE“: Počele radionice za buduće roditelje (FOTO)

Popločavanje Zetske ulice i obnova Skadarlijske česme početak su velike obnove boemske četvrti Skadarlije. Gradski menadžer Goran Vesić ističe da građevinski radovi na ovakvim lokacijama mogu biti pomereni zbog turističke sezone.

Odložen rok za završetak radova može da bude problem za stanare i prolaznike Zetske ulice, jer će jesenje kiše praviti blato; FOTO: Starogradski.com
Odložen rok za završetak radova može da bude problem za stanare i prolaznike Zetske ulice, jer će jesenje kiše praviti blato;
FOTO: Starogradski.com

OBNOVA SKADARLIJE U FAZAMA: Česma rekonstruisana, nastavak radova posle turističke sezone (FOTO)

“U Skadarliji nas očekuju i radovi na popravci kaldrme, kao zamena starih podzemnih instalacija. Veliki zalogaj će biti i obnova oronulih fasada, koje će biti rađene odjednom. Sve je to neophodno jer se u Beogradu sve više razvijaju turizam i ugostiteljstvo. Neće biti noćnih klubova, za njih ima mesta u drugim delovima grada. Oni ovde ne pripadaju”, naveo je Vesić za Beoinfo.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR