JOŠ SAMO NEKOLIKO DANA DO OTVARANJA BAZENA NA DORĆOLU: U petak besplatno kupanje, a tokom sezone popusti!!!

0
166

Letnja sezona kupanja na otvorenim bazenima SRPC „Milan Gale Muškatirović” biće otvorena u petak, 16. juna, kada će ulaz sa sve građane biti besplatan!

Cene ulaznica tokom radne nedelje ove sezone biće niže nego prošlog leta, a posebne pogodnosti imaće građani opštine koji imaju „Starogradsku karticu“, jer je za njih cena ulaznica niža za čak 20 odsto.

Na primer, celodnevna karta radnim danom prošle godine koštala je 300, a ove sezone ona će koštati 250 dinara, dok će je vlasnici „Starogradske kartice“ plaćati svega 200 dinara. Najniže cene ulaznica su za posete bazenima posle 16 časova radnim danima, kada se za jednu kartu plaća 150, odnosno 120 dinara sa „Starogradskom karticom“.

UPOZNAJMO NAŠ GRAD: Znate li koja se starogradska ulica u 19. veku zvala Gradsko polje gornje? (FOTO)

Cena celodnevne karte vikendom biće ista kao i prošle godine – 300 dinara, a od 16 časova njena cena će iznositi 200 dinara, s tim što će i vikendom važiti popust od 20 odsto uz „Starogradsku karticu“.

Deca od 7 do 10 godina plaćaju kartu 100 dinara, dok je cena za penzionere 200 dinara, a 160 uz „Starogradsku karticu“. Sve osobe sa invaliditetom sa opštine Stari grad uz istu karticu mogu na bazene ući potpuno besplatno.

PRIČE O DORĆOLCIMA “DONjEG KRAJA” 80-TIH: U pripremi roman Dejana Marinkovća o šorkama, devojkama i mangupima ispod Dušanove (FOTO)

Cena mesečne karte je 4000 dinara, a uz popust od 20 odsto za korisnike „Starogradske kartice“ ona iznosi 3200 dinara. Sezonska karta košta 8000 dinara, dok uz „Starogradsku karticu“ njena cena je 6400 dinara.

Besplatan ulaz na bazen imaju sredom svi učenici osnovnih i srednjih škola, kao i penzioneri sa „Starogradskom karticom“.

Opština Stari grad PROMO
Opština Stari grad PROMO

VOLONTERI STAROG GRADA OPET U AKCIJI: Krečili i farbali ogradu vrtića “Lipa” (FOTO)

Opština podseća sve građane sa prebivalištem na Starom gradu da se „Starogradska kartica“ može dobiti uz važeću ličnu kartu u Kontakt centru opštine Stari grad, Makedonska 42, kancelarija 6a, u prizemlju, svakod radnog dana od 8 do 16 časova.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR