KINESKI TURISTI U SRBIJI – Očekivanja, želje i mogućnosti

0
107
Turističke table; FOTO: Starogradski.com

Opština Stari grad i Institut Konfucije organizuju u petak, 15. juna, sa početkom u 18 časova, tribinu „Kineski turisti u Srbiji – očekivanja, želje i mogućnosti”, koja će se održati u svečanoj sali, u prizemlju opštinske zgrade, Makedonska 42.
Na tribini će govoriti Jang Čunmin, stručnjak za privrednu i poslovnu saradnju NR Kine sa zemljama Jugoistočne Evrope.
Čunmin je dugogodišnji ekonomski diplomata u zemljama bivše Jugoslavije. Tokom karijere bavio se uspostavljenjem i razvijanjem privredne saradnje Kine, danas prve svetske ekonomije, sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Hrvatskom i slovi za stručnjaka koji dobro poznaje ekonomske i privredne probleme u regionu. On danas radi kao viši savetnik kompanije NUCTECH za Evropu, a predavanje će održati na srpskom jeziku.
Ovo je prva u nizu tribina koju će Gradska opština Stari grad realizovati u narednom periodu na slične teme, sa željom da se unapredi ukupna privredna i turistička ponuda Starog grada i Beograda.
Više informacija o predstojećoj tribini možete dobiti pozivom na telefonske brojeve Odseka za turizam Uprave GO Stari grad 011/ 3300 – 678 i 3300- 541, kao i elektronskim putem na mejl: turizam@starigrad.org.rs

OSTAVI ODGOVOR