KOD DOMA OMLADINE: Rupetina na kolovozu nervira vozače i skuplja prljavštinu (FOTO)

0
79
FOTO: Starogradski.com

Na velikoj prometnoj raskrsnici kod tek rekonstruisanog Platoa Milana Mladenovća, u Ulici Braće Jugovića, na kolovozu u pravcu prema Domu vojske, mnogobrojni vozači svakodnevno se suočavaju sa neprijatnim iskustvom – velikom rupom prečnika oko 30 centimetara koje se nalazi se tik uz belu punu liniju na putu.

OBILIĆEV VENAC: Šetalište kojim se ponosimo ili besmislena praznina (FOTO, VIDEO)

Oni koji znaju, trude sa zaobiđu ovu prepreku, a direktan prelazak preko nje, pored buke i praska, može izazvati ozbiljne posledice po automobil i naravno – veliko nerviranje.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Pored posledica po prevozna sredstva, u ovoj rupetini se zbog veličine, skuplja razna prljavština, sitno đubre, blato kao i pikavci od cigareta.

Prema rečima nadležnih u preduzeću “Beograd put”, za ovo oštećenje kolovoza do sada nisu pristizale prijave građana, iako ih je bilo za druge probleme u neposrednoj blizini, a pre svega za popucale nove ploče na platou ispred Doma omladine, i čemu je naš portal nedavno pisao.

ISFUŠARILI NA PLATOU MILANA MLADENOVIĆA: Napukle nove ploče na prilazu Domu omladine (FOTO)

Kako nam je rečeno, naša prijava ovog problema je je evidentirana i prosleđena nadležnim službama JKP “Beograd put”, koje će izaći na pomenutu lokaciju i reagovati.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

U skladu sa postojećim planom rada, očekuje se da će se radovi na pomenutoj lokaciji obaviti do kraja ove sedmice.

SLEDEĆEG LETA UREĐENJE KARAĐORĐEVE ULICE: Izmešta se železnička pruga do kraja 2018. godine

S obzirom na obim posla i molbu za srpljenje, kao i činjenice da ulice u najužem centru grada, gde prolazi gradski prevoz, predstavljaju prioritet, ostaje nam da se nadamo da će obaj problem uskoro biti rešen.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR