MARČELO: Mladi ne veruju Vučiću i Ani, zato odlaze iz Srbije (FOTO)

0
168
FOTO: Starogradski.com

– Ako Corax u svojim godinama još uvek ima toliko energije da se bori onda nema šanse da ja sedim kod kuće – kaže za Starogradski.com muzičar i pisac Marčelo de Fakto na otvaranju izložbe karikatura Predraga Koraksića Coraxa i Dušana Petričića u opštini Stari grad.

Održan skup podrške Koraksu i Petričiću: Karikature protiv diktature

– Pređene su sve crvene linije, evo gledao sam pre neki dan na DW kako Ana Brnabić laže dok sedi u toj crvenoj stolici. Nemam potrebe da uvijeno politički ili dioplomatski govorim ne govori istinu” – Ona laže! Ona govori da je Martinovićevog ponašanje neprihvatljivo”! Bogami ja vidim da je prihvatljivo jer on to radi svakog dana. Na sve slučajeve pritisaka, zabrana, straha – ona nema pojma”. To se za nju ne dešava. Da, dešava se! Dešava se zato što o tome većina i dalje ćuti! Ako išta možemo da učinimo i motivišemo ljude da se ne ćuti, ako neki ljudi treba da budu na vlasti da bi se to učinilo, neka tako bude – kategoričan je Marčelo.

BESPLATNE STRUČNO VOĐENE POSETE MUZEJIMA TOKOM DECEMBRA

Na pitanje gde su mladi u našem društvu Marko Šelić kaže da je uobičajena percepcija je da mladi nisu zainteresovani!

– Ja počinjem da se plašim da su oni u stvari vrlo zainteresovani i da se u sve ovo ne mešaju jer su procenili da tu nije vredno biti, da to ne vredi i da su planirali, da posle svih Vučićevih i Aninih mahanja ciframa i podacima”, masovno odu iz zemlje, jer u sve to ne veruju!? Pošto sam namćor, samo to me zanima, koliko je mladih otišlo iz zemlje!? Ovo drugo nam onda ništa ne vredi ako je taj podatak nije dobar – iznosi svoju bojazan o odlivu mozgova iz Srbije 35-ogodišnji Marčelo.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR