KONFETE SU U NEDELJU PREKRILE NEBO NAD JEVREMOVOM: Pogledajte kako je izgledao najslađi karneval u Beogradu

0
312
FOTO: Petar Marković

Lepo vreme juče je samo upotpunilo devetu po redu Jevremovu-Ulicu susreta, a najjači pečat celoj manifestaciji zasigurno je dala – najslađa kolona na svetu.

Dečji osmesi krasili su Jevremovu FOTO: Petar Marković
Dečji osmesi krasili su Jevremovu
FOTO: Petar Marković

Kada je tačno u 13 sati iz dvorišta škole “Mihajlo Petrović Alas” krenula kolona maskirane dece iz starogradskih vrtića, duž cele Jevremove zavladala je bajkovita atmosfera.

FOTO: Petar Marković
FOTO: Petar Marković

Prinčevi, princeze, superheroji, zmajevi, kapetani…Mališanima, ali i njihovim roditeljima i vaspitačicama kreativnosti nije manjkalo! Mogli su se videti najrazličitiji kostimi i maske, koje su upotpunili neprekidni dečji osmesi.

Juče su svi bili nasmejani! FOTO: Petar Marković
Juče su svi bili nasmejani!
FOTO: Petar Marković

Duž cele Jevremove ulice stajali su ponosni roditelji, ali i svi građani koji su došli na manifestaciju. Dok su dečica prolazila, svi oni su “radili kao jedan” – put neba su bacali šarene konfete koje su celokupnom događaju dale posebnu magičnu notu.

FOTO: Petar Marković
FOTO: Petar Marković

Tokom trajanja manifestacije u ulici nije bilo mesta “ni igla da padne”. Iz minuta u minut pristizali su naši sugrađani u želji da bar na kratko osete duh Jevremove.

FOTO: Petar Marković
FOTO: Petar Marković

Za sigurnost dece bilo je zaduženo na desetine redara koji su pratili svaki njihov korak, a da je sve prošlo i više nego sjajno, pokazuju zadovoljna lica roditelja i dece.

Oni su brinuli o bezbednosti dece FOTO: Petar Marković
Oni su brinuli o bezbednosti dece
FOTO: Petar Marković

Vidimo se i sledeće godine na jubilarnoj, desetoj Jevremovoj-Ulici susreta!

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR