NAKON PISANJA NAŠEG PORTALA “ČISTOĆA” ODMAH REAGOVALA: U roku od 24 sata popravili opasni kontejner (FOTO)

0
104
FOTO: Starogradski.com

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su nadležni iz “Gradske čistoće”, nakon pisanja portala Starogradski.com, upućene pismene i usmene žalbe u vezi sa podzemnim kontejnerom na 25. maju, koji je u potpunosti, propao, problem zaista i rešili u rekordnom roku.

OPREZ!!! RUPA NA PRILAZU KONTEJNERU NA 25. MAJU: U “Čistoći” kažu da ne odustaju od podzemnih kontejnera (FOTO)

Naš reporter je jutros zabeležio potpuno sređen prilaz kontejneru i sasvim je očigledno da rupa i opasnih “krivina” više nema.

Pozvali smo Milicu Janković, PR-a “Čistoće” da joj zahvalimo na brzini i efikasnosti, a vidno srećna i krajnje ljubazna Milica nam je rekla da je najveći problem što se građani uglavnom ne obrate na pravo mesto.

“Naši ljudi zaista ispunjavaju sve zahteve, osim onih koji su, zaista nerealni i sređuju probleme u roku od 24 sata. Imamo infocentar koji odlično radi. Tu jedno 5-6 devojaka prima, obrađuje i prosleđuje sve zahteve i, evo, kao što ste videli kada je problem zaista realan, bude vrlo brzo rešen. Ono je, svakako, bilo nedopustivo. Drago mi je da smo pomogli Starograđanima” kaže Milica i poziva građane da ovakve i slične probleme slobodno prijave na mail infocentar@gradskacistoca.rs.

NA KAFI SA POZNATIMA: Ukrstili su nam se “Putevi” sa poznatom gradskom facom (FOTO, VIDEO)

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Još uvek ne zna kada će do 25. maja stići i oni potpuno novi podzemni kontejneri koji su mnogo bolji i efikasniji, ali svakako to imaju i u planu i na umu. Za sada je ovaj problem rešen i, što je najbitnije, građani su bezbedni.

STAROGRADSKA PATROLA: Obišli smo javne toalete i – iznenadili se! (FOTO)

Još jednom smo joj zahvalili na ljubaznosti i brzom reagovanju i pozdravili je do nekog sledećeg puta. Starograđani su ovaj problem prebrinuli.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR