NISU SIGURNI NI DVOTOČKAŠI Parkirao je motor “samo na dva minuta”, a scena koja ga je sačekala nije nimalo prijatna!

0
356
Pauk odnosi motor FOTO: Starogradski.com

Iako se “pauk” vodi kao jedan od najvećih neprijatelja svih vlasnika automobila, današnja scena u samom centru grada “opomenula” je i sve vlasnike dvotočkaša. Naime, na Trgu republike, radnici JKP “Parking servis” odneli su nepropisno parkiran – motor!

Nije neobično da se stanovnici prestonice, u nedostatku slobodnog mesta ili pak žurbe, veoma često parkiraju da nedozvoljenim lokacijama širom Beograda. Nevažno da li su u pitanju trotoari, zelene površine, ili nečiji ulaz u dvorište i garažu, “pauk” na ulicama grada ima pune ruke posla.

Ipak, iako smo navikli da viđamo automobile koji bivaju odneseni na neku od lokacija “Parking servisa”, današnjom scenom na Trgu republike svi su bili začuđeni.

Nesavesni vozač ostavio je svoj motor na prostor predviđen za šetnju ljudi, a radnici “Parking servisa” bili su više nego ažurni. Prolaznici su u čudu zastajali i posmatrali ovu neobičnu scenu, a ponegde se moglo čuti i “Ne mogu da verujem da će zaista da ga odnesu”.

Sve u svemu, čak iako je ostavio svoje vozilo “samo na pet minuta”, ne sumnjamo da će se vozač neprijatno iznenaditi kada izađe i shvati da je ostao bez svog “ljubimca”.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR