NOVI KOŠARKAŠKI TEREN NA DORĆOLU: Posebna čast za Zorana Moku Slavnića (FOTO)

0
215
FOTO: Starogradski.com

U okviru akcije „100 terena za jednu igru”, na Dorćolu ispod pasarele obnovljen je košarkaški teren nazvan po jednom on najvećih legendi jugoslovenske košarke Zoranu Moki Slavniću.

AZBUKA STAROG GRADA: P kao Palata Penzionog fonda, a posle svega – pozorište (FOTO)

Grad Beograd je u protekle tri godine uredio 53 igrališta za decu, 22 teretane na otvorenom i 26 sportskih terena, od kojih je 18 košarkaških. Iz Grada najavljuju da će novi teren na Dorćolu uskoro biti osvetljen, kako bi mogao da se koristi i u večernjim satima. U akciji “100 terena za jednu igru” učestvovala je i kompanija “Mocart”, koja je do sada uredila 51 teren.

DALJINSKE PROBE 2. OKTOBRA: Grejanje tek polovinom sledećeg meseca

Zoran Slavnić je istakao da sportisti dobijaju razne nagrade, ali da teren na Starom gradu, koji je poneo ime po njemu, predstavlja posebnu čast.

Besplatni časovi francuskog jezika za školarce: NA STAROM GRADU „FRANCUSKI ZA Dž“

– Posebno sam srećan da na ovako lepom mestu mladi mogu da provode svoje slobodno vreme – istakao je Slavnić, koji je svečano otvorio obnovljeni košarkaški teren, nakon čega je usledilo humanitarno bacanje trojki.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Događaju su prisustvovali gradonačelnik Siniša Mali, vršilac dužnosti sekretara za sport i omladinu Zoran Jovanović, direktor „Zelenila – Beograd” Slobodan Stanojević, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i zamenik predsednika opštine Stari grad Nenad Borovčanin.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR