Novogodišnji sajam u kreativnoj radionici Modelina

0
157
FOTO: Promo

Gradski centar za hobiste, umetnike, kreativce i kupce sa istančanim ukusom, Modellina creative, organizuje tradicionalni novogodišnji sajam, koji će trajati od  17. do 22. decembra, od 10 do 20 časova u prodajnom prostoru u Hilandarskoj ulici 1.

Ideja je da se putem prezentacija i radionica podseti na radost poklanjanja, unikatnu izradu dekorativnih predmeta i ponudi nove i originalne ideje za nastupajuće praznike.

Ispred skupštine doček sa Bajagom, Džinovićem i trubačima, a 1. janura „Ulica otvorenog srca”

“Želimo da svaki praznik dobije novo, sveže lice ukrašeno Vašim trudom, kreativnošću i maštom. Posetioce kretivnog sajma očekuju mnogobrojne radionice po promotivnim cenama koje ovog meseca promovišu poklanjanje, radost i uživanje u kreiranju i stvaranju unikatnih poklona i dekorativnih predmeta izrađenih u raznim tehnikama poput dekupaža, dekopeča, pustovanju filca, skrepbuka (scrapbook) itd”, piše u pozivnici za kreativne radionice Modelline.

Modellina creative je svoja vrata prvi put otvorila 1996. godine. Već 22 godine postavlja nove standarde na tržištu, prati svetske trendove u ponudi modnih dodataka, pozamanterije, hobi programa, kućnog dekora, redizajna nameštaja i enterijera. Bogatstvo i raznovrsnost ponude čini Modelinu mestom gde kreativnost postaje umetnost.

“BEOGRAD JE NEŠTO IZMEĐU KALKUTE I NJUJORKA”, Ivana Vujić, rediteljka na čelu Narodnog pozorišta

Ulaz je slobodan, prijave za radionice na Modelinijoj adresi, Hilandarska 1 ili putem telefona 011/32 34 319.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR