Objavljen program „Jevremove – ulice susreta“: GLAVNE ZVEZDE VLADO GEORGIEV I IVAN IVANOVIĆ

0
526

Poznati televizijski voditelj Ivan Ivanović biće domaćin manifestacije „Jevremova – ulica susreta“, a nastupom Vlade Georgijeva opština Stari grad će 21. aprila obeležiti Dan opštine i praznik Cveti, saopšteno je iz opštine.

Nedelju dana pred Uskrs, kao i prethodnih deset godina, Stari grad manifestacijom „Jevremova – ulica susreta“ obeležava slavu i dan opštine, kada Gospodar Jevremova, jedna od najlepših dorćolskih ulica, postaje mesto suseta i druženja Starograđana sa Beograđanima i gostima Beograda. Na bini ispred UK „Stari grad“ program će voditi Ivan Ivanović, a nastupaće „Džezvremova sekstet“ uz vokal Ljiljane Sađil i Vlado Georgiev.

Na dečijoj bini, smeštenoj ispred Predškolske ustanove „Leptirić“ nastupiće pozorišna trupa „Vesela Tipčurina“ sa predstavom „Tvrdoglavo slonče“ u kojoj igra mladi glumac Nikola Rakočević, odigraće će dečiji mjuzikl „Naši problemi“, održati hip-hop nastup GRUB fondacije i nastupiti najbolji školski bendovi sa Starog grada.

 FOTO: Petar Marković

FOTO: Petar Marković

Neizostavni deo programa „Jevremove – ulice susreta“ je defile maskiranih predškolaca starogradske Predškolske ustanove „Dečiji dani“, kao i brojni izlagači, koji će svojim proizvodima upotpuniti karnevalski duh ove opštinske manifestacije. Prijave za izlagače su u toku i traju do 12. aprila putem onlajn formulara koji se popunjava na sajtu opštine Stari grad. Opština Stari grad pozivala je sve Beograđane da u nedelju, 21. aprila između 11 i 16 časova budu deo svojevrsne starogradske fešte dobrih vibracija.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR