OČI BOJE DUGE NA 25. MAJU: Sećate li se Igora Todorovića i znate li kako danas izgleda? (FOTO)

1
139
FOTO: Starogradski.com

Ah, te kultne devedesete… neki ih smatraju najboljim periodom života, neki su iz fazona “Ne povratile se”, a neki, u to ključno vreme devedesetih, nisu bili ni rođeni, ali svi mi, ma šta o devedesetima mislili, imamo nešto zajedničko – znamo najveće hitove.

SPOMENIK KNEZU MIHAILU NA TRGU REPUBLIKE: Sastajalište generacija Beograđana “kod konja” (FOTO)

Neke od poznatih melodija devedesetih se i dan danas puštaju na žurkama, a kao iskusni poznavaoci te muzike, slobodno možemo da kažemo da pesma “Oči boje duge”, definitivno spada u najpopularnije, a iza nje stoji Igor Todorović, alijas Dr Iggy.

LETNJI PROGRAMI ZA MLADE: Pisanje, vajanje, pa čak i heklanje za DŽ

Dr Iggy se odavno povukao iz sveta estrade, ali smo ga dobro upamtili. Toliko dobro da smo ga na keca prepoznali juče na šetalištu “25. maj”, dok je sa prijateljima sedeo u jednom od lokalnih kafića.

PODIZANJE SPOMENIKA ZORANU ĐINĐIĆU NA STUDENTSKOM TRGU KORAK BLIŽE: Izmeštanje saobraćaja iz Vasine i parking ispod parka

Delovalo nam je da su u toku ozbiljni razgovori, ili možda čak i pregovori, tako da nismo želeli da ih prekidamo, ali smo poput pravih paparaca uspeli da fotkamo Iggy-ja i evo kako on danas izgleda.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

(Starogradski.com)

1 KOMENTAR

  1. Poštovani,
    Kao kolega savetujem sa najboljim namerama da se prvo malo više raspitate o nekome o kome pišete, pre nego objavite neki članak. Svakako je pohvalno da ste se setili našeg kralje dens 90ih muzike i za to ogromno hvala, sve što ste napisali na tu temu njegovih hitova je istina. Međutim to da se povukao nije istina, Dr Iggy nastupa unazad 7-8 godina, i ima snimljene 2 svoje nove pesme “Volim samo tebe” i “Izgubljene godine” kao i gostovanja u nekoliko pesama. U tih 7-8 godina je imao turneje po svetu, osim nastupa po Srbiji i regionu. Da ne pominjemo sve festivale i koncerte dens 90ih muzike na kojima je učestvovao, tipa Vesele devedesete u punoj Areni…. Ja sam neko ko je u ovoj materiji i znam šta pišem, a sve možete proveriti ako pozovete Dr Iggy-ja i zakažete neki intervju, na koji će se siguran sam da se odazove, te tako vaše pratioce obradujete u punom sjaju vestima iz prve ruke. Iggy je neko ko ne pati da ga ima po medijima nepotrebno, kao što to rade druge estradne ličnosti, izmišljajući veze i afere ne bi li se pisalo o njima….ali ne odbija pristojne pozive za intervju. Svako dobro u daljem radu želim, te molim da ovu sugestiju ne uzmete za lošu, jer namera mi je ponoviću krajnje dobra. DĐD

OSTAVI ODGOVOR