OD IGLE DO LOKOMOTIVE: Kod uličnih prodavaca možete da kupite skoro sve, pa i KORIŠĆENI VIBRATOR! (FOTO)

1
385
FOTO: Starogradski.com

Prodaja raznorazne robe na haubama automobila, čaršavima i improvizovanim štandovima u okolini Bajlonijeve pijace dugogodišnja je praksa, pa se u ponudi uličnih prodavaca može naći sve – od igle do lokomotive.

Sigurno ste i sami nekoliko puta zastali i začudili se asortimanom odeće i obuće, kućnih potrepština, aparata, ukrasa i svega što vam može i ne može pasti na pamet, a ne nalazi se u redovnoj pijačnoj ponudi.

TUGA, ČEMER I JAD: Nekada – SVETLOST I SNAGA Beograda, danas – RUINA! (FOTO)

Nošene čizmice, arhaični radio aparati, starinski gobleni, knjige, torbe i garderoba samo su deo stvari koje možete pazariti na Trgu Mire Trailović i u Ulici Džordža Vašingtona nadomak pijace “Skadarlija”.

Koliko ponuda može biti raznovrsna dokazuje i fotka na kojoj se pored “uobičajnih” artikala koji su prostrti po čaršavu na betonu nalazi i – ni manje ni više nego VIBRATOR! U društvu fena za kosu, sunčanih naočara, čuturice, kaiša i kutije s alatom, skoro neprimetno stoji i seks-igračka i čeka svog kupca, a ona nije promakla oku fotoreportera portala Starogradski.com.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Znajući da je roba koja se prodaje na ovaj način uglavnom korišćena, odnosno “second hand”, pretpostavljamo da ovaj specijalni artikal neće biti kupljen, pogotovo kada se ima u vidu glasina da prodavci ove robe, prodajne artikle nalaze na raznim mestima, pa i kontejnerima i deponijama.

Još o sličnim temama:

ODRAZ SIROMAŠTVA: Ulična prodaja sve raširenija po centru

ON ČUVA DUH STAROG GRADA: Ovo je Dejan, momak čija tamburica oplemenjuje Bajlonijevu pijacu! (VIDEO

(Starogradski.com)