OKRUGLI STO O IZBORNIM USLOVIMA: Poziv na sastanak svim opozicionim strankama

0
25
FOTO: Starogradski.com

 

Demokratska stranka Srbije i pokret Čuvari Starog grada pozvali su na sastanak sve opoziocine stranke i pokrete kako bi razgovarali o izbornim i medijskim uslovima uoči izbora za Skupštinu grada Beograda. Okrugli sto o izbornim uslovima će se održati u četvrtak 21. decembra u Ustanovi kulture opštine Stari grad “Parobrod” sa početkom u 12 časova, a saopštenje “Čuvara” i DSS-a prenosimo u celosti.

Potpisivanje sporazuma o saradnji dve istoimene opštine: DELEGACIJA IZ SARAJEVA U POSETI STAROM GRADU (FOTO)

“Bez demokratskih, fer i poštenih izbora teško da možemo očekivati smenu štetne, bahate, od građana otuđene vlasti i radikalne promene u vođenju gradskih poslova. Ako se sami ne izborimo za fer izborne uslove, ponovo ćemo doći u situaciju da se jedni drugima žalimo posle izbora, u trenutku kada ne budemo mogli više ništa da promenimo.

“ZELENILO BEOGRAD”: Posečena stabla u parku kod Skupštine su bila bolesna (FOTO)

Zato pozivamo na razgovor sve političke subjekte, bez obzira na ideološke, političke i programske razlike, koji smatraju da su ovakvi izborni i medijski uslovi i atmosfera koja se pred ove izbore kreira neprihvatljivi. Pozivamo na razgovor u okviru kojeg treba da definišemo jasan set zahteva za koje ćemo podršku tražiti od građana i od kojih nećemo odustajati.”

IZLOŽBA U DOMU VOJSKE: “Duša od stakla i snaga poteza” (FOTO)

“Osnovno pravo je da slobodno biramo, potrebno je da se izborimo za to pravo”, stoji u saopštenju organizatora okruglog stola.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR