OTVORENI ŠAHTOVI: Budite oprezni u šetnji starogradskim ulicama (FOTO)

0
26
FOTO: Starogradski.com

Rupe i problemi sa šahtovima su, nažalost, postale svakodnevica na Starom gradu. Taman što se zakrpi jedna rupa, nastane druga i tako u krug. Građani preskaču prepreke na putu dokle god mogu, a kada im dojadi prijavljuju komunalnim službama, pa i našem portalu.

PRIPREME ZA POLAZAK U ŠKOLU: Prodavci polovnih udžbenika na tezgama očekuju kupce (FOTO)

Jedna Starograđanka je uočila šaht sa polupolomljenim betonskim poklopcem u Ulici Žorža Klemansoa i to u neposrednoj blizini škole i velikog supermarketa, što taj deo ulice čini prilično prometnim.

BEOGRADSKI ASFALT ODLAZI U PROŠLOST: Stari grad dobija nove trgove (FOTO)

Složili smo se sa njom da nije ni najmanje naivno da šaht u takvom stanju bude i ostavljen, te smo “slučaj” prijavili nadležnima iz “Beogradskog vodovoda i kanalizacije”, gde je ljubazna operaterka zabeležila sve detalje, uzela potreban kontakt i dala nam broj predmeta pod kojim je sve i zabeleženo.

OTPAD SA PRUGE NA “25. MAJU” JOŠ UVEK NIJE UKLONJEN: Posle pet meseci i uveliko probijenog roka Dorćolcima đubre pod prozor (FOTO)

Prijava će, prema njenim rečima, biti prosleđena i biće nam javljeno šta je urađeno, s tim što mi uvek možemo i da ih kontaktiramo i raspitamo se dokle se sa tim stiglo.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Ostavićemo im malo vremena da odreaguju, jer ni mi ne očekujemo da će problem biti rešen za pet minuta, ali ćemo svakako pratiti dalje odvijanje situacije o čemu ćemo vas i obaveštavati.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR