PAZI DA NE UPADNEŠ U ŠAHT! Opasnost za pešake kod Saborne crkve! (FOTO)

0
66
FOTO: Starogradski.com

U Ulici kneza Sime Markovića odmah do Saborne crkve nalazi se šaht, čiji je poklopac pomeren iz ležišta i samim tim klimav i nestabilan. Takav neobezbeđen poklopac može predstavljati opasnost za prolaznike, a pogotovo za decu ili kućne ljubimce koji lako mogu da zapnu i upadnu u šaht.

STAROGRADSKA PATROLA: Proverili smo kako radi solarna pametna lampa (FOTO)

Komunalni tviteraš, kako sebe na Tviteru naziva predsednik opštine Stari grad MArko Bastać prijavio je problem preko ove društvene mreže Beokom servisu, ukazujući na to da neko može da upadne unutra. Ubrzo je Bastać dobio odgovor od administratora Beokomovog naloga da će prijava biti prosleđena nadležnima.

OSMOSPRATNICA UMESTO RUŠEVINE: Javni uvid u Plan detaljne regulacije za blok između ulica Džordža Vašingtona, Despota Stefana i Cetinjske (FOTO)

BESPLATNI KONCERTI U NAJBOLJIM BEOGRADSKIM DVORANAMA: XVI Međunarodni festival harfe u Beogradu

Za održavanje šahtova, u zavisnosti od toga pripadaju li stambenim zgradama ili ne, nadležni su stanari ili JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”, a kako se konkretni šaht nalazi pored Saborne crkve, te u neposrednoj blizini nema stambenih jedinica, očekuje se brza reakcija ekipa iz “Vodovoda”.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR