PAZI, KRATER! Jedan kiosk muku muči sa rupom koja se SVE VIŠE ŠIRI! (FOTO)

0
111
Pazi, rupa! FOTO: Starogradski.com

Na uglu centralnih starogradskih ulica Dečanske i Makedonske godinama se nalazi kiosk na kome, posebno u jutarnjim satima, idući na posao građani kupuju novine i cigarete. I ne bi bilo ništa neobično, da nismo primetili da kada plaćaju moraju da naprave poprilični raskorak. Pogledom na deo oko kioska s obe strane primetili smo – ogromne rupe u trotoaru!

– Nažalost, već četiri godine unazad pokušavamo da rešimo ovaj problem, ali ništa. Sada kada je suvo, građani, a posebno žene sa visokim potpeticama moraju da paze, ali kada je kiša još je gore. Mušterije “upadaju” u rupe sa nakupljenom vodom. Pokušavamo da češće uklanjamo vodu, ali zbog nastalog nagiba, teško nam polazi za rukom. Sreća je što se do sada niko nije povredio – kaže radnica Jelena.

Kiosk
FOTO: Starogradski.com

Zbog ovog problema već su se obraćali “Beograd putu” u čijoj je nadležnosti rešenje ovog problema. Kako su naveli, već im je rečeno da zbog lošeg vremena nisu mogli ranije da izvrše radove na trotoaru, ali su dobili obećanje da će problem biti rešen za dve nedelje.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR