POBEDA GRAĐANA STAROG GRADA: Parking servis promenio odluku

0
885

Nakon što je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio da novim zoniranjem parking mesta u centru grada gradska vlast maltretira Starograđane, na šta je direktor “Parking servisa” reagovao rečima da “Bastać laže kao pas”, brže-bolje je promenjena prvobitna odluka o mogućnosti parkiranja u ljubičastoj zoni.

BASTAĆ: Gradski oci nastavljaju sa maltretiranjem građana Starog grada

Građani koji žive u ulicama koje su obuhvaćene i koje se graniče sa novom parking zonom primili su danas u 16.32h sms poruku u kojoj po prvi put dobijaju informaciju da ipak mogu da koriste novu zonu za parkiranje svojih vozila. U petak je građanima od JKP “Parking servis” stigla poruka u kojoj piše da ne mogu da koriste novu zonu, koja je juče otvorena, da bi danas, nakon Bastaćeve reakcije, promenili ploču.

Besplatne pripreme za malu maturu

“Drago mi je da su gradske službe reagovale na naš apel da se stanarima starog gradskog jezgra omogući da svoja vozila parkiraju u blizini zgrada u kojima žive. Ovo je velika pobeda građana Starog grada, jer su uticali na promenu sramne odluke čelnika gradskog preduzeća ”, kaže Marko Bastać.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR