PONOVLJENI IZBORI NA STAROM GRADU: Đilas prvi, Vučić drugi, Bastać treći

0
100
Ilustracija: Pixabay

Nakon izbora za gradske odbornike, održanih 4. marta, pored brojnih nepravilnosti koje su prijavljivali kontrolori širom Beograda, Gradska izborna komisija odlučila je da se izbori ponište samo u četiri biračka mesta na opštini Stari grad. Tako su birači koji svoje pravo glasa ostvaruju na biračkim mestima 2, 21, 37 i 40 na Starom gradu u nedelju 18. marta išli na popravni.

Na biračka mesta u osmoletkama “Braća Baruh” i “Mihailo Petrović Alas”, u Nacionalnoj službi za zapošljavanje i u Mesnoj zajednici “Terazije” odazvalo se 26,63 procenata birača, od 5.384 upisanih u birački spisak.

IZLOŽBA U GALERIJI SANU: „Dakle, Vi ste taj Uroš Predić”

Na četiri biračka mesta na opštini Stari grad, na kojima su ponovljeni izbori za odbornike za Skupštinu Beograda, najviše glasova, 453, osvojila je lista Dragan Đilas- Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju, saopštila je CRTA. Drugoplasirana je lista Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd sa 410. Treće mesto zauzela je lista predsednika opštine Stari grad sa 237 glasova.

UMESTO SEĆANJA

Slede liste Ivica Dačić – SPS, Dragan Marković Palma – JS sa 106, Aleksandar Šapić – gradonačelnik sa 56 i Incijativa Ne davimo Beograd sa 54 glasa. Lista Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate osvojila je 23 glasa, Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka 22, Miloš Jovanović – DSS 19, Da oslobodimo Beogard DS, SDS, Nova stranka 11 i Građanska Stranka Grka Srbije dobila je pet glasova.

SOKAČE RAĐA GREŠNIKE: Najuža ulica u centru Beograda (FOTO)

Gradska izborna komisija utvrdila je konačne rezultate izbora za odbornike Skupštine Beograda, računajući glasove i sa četiri biračka mesta gde su izbori ponovljeni, koji nisu uticali na prethodni izborni rezultat.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR