Poziv na konkurs za izlagače u galeriji Beogradske tvrđave

0
72
FOTO: Starogradski.com

Svi koji žele da izlažu na Kalemegdanu, u galeriji Beogradske tvrđave u 2019. godini mogu da se jave na konkurs koji je raspisalo Javno preduzeće „Beogradska tvrđava”.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju svi zainteresovani umetnici, članovi udruženja likovnih i primenjenih umetnika, kao i studenti završne godine i master studija fakulteta primenjenih i likovnih umetnosti. Na konkurs se mogu prijaviti i umetnici koji su već izlagali u Stambol kapiji ukoliko je prošlo najmanje pet godina od prethodnog izlaganja u ovom prostoru.

Kako je saošteno, tokom naredne godine, u okviru galerijske delatnosti planirana je realizacija 11 samostalnih izložbi radova na papiru (crtež, grafika, akvarel, pastel, fotografija, kombinovane tehnike), kao i tri grupne izložbe studenata umetničkih fakulteta.

Prijave se mogu dostaviti putem i-mejla ili u prostorijama JP „Beogradska tvrđava”, Terazije 3/5 (svakog radnog dana od 9 do 15 časova), najkasnije do 20. januara 2019. godine.

Dostavljene prijave razmotriće Umetnički savet, a rezultati konkursa biće poznati do 5. februara 2019. godine i objavljeni na sajtu JP „Beogradska tvrđava” (www.beogradskatvrdjava.co.rs), gde se mogu pronaći i svi detalji vezani za konkurs.

OSTAVI ODGOVOR