PRVI FESTIVAL ČOKOLADE: Ulepšajte vikend omiljenom poslasticom

0
123
FOTO: Pixabay

Sve prave ljubitelje čokolade i poslastica, obradovaće vest da 11. novembra počinje festival čokolade. Festival pod sloganom “Najlepše želje”, održaće se u Dorćol Platz-u, i trajaće sve do ponedeljka 13. novembra. Tokom predstojećeg vikenda, posetioci festivala imaće priliku da degustiraju i kupe jedinstvene i nesvakidašnje čokoladne proizvode. Veliki broj proizvođača i distributera publici će predstaviti razne poslastice. Više od 25 izlagača izložiće najrazličitije vrste čokolada iz celog sveta.

STAROGRAĐANI OPREZ: Virusi su počeli da haraju

Posetioci će moći da probaju i neke od kulinarskih specijaliteta sa čokoladom, ali i da uživaju u velikom broju koktela, vrhunskih barmena, čiji će jedan od glavnih sastojaka biti upravo, čokolada.

KOŠAVA SA DUNAVA NIJE MIT: Evo do kada će trajati

Program festivala prećen je i nizom radionica, predavanja o procesu proizvodnje čokolade, kakau, o njenoj raznovrsnoj, širokoj upotrebi  i o mnogim drugim interesantnim temama. Festivalsku atmosferu upotpuniće muzičari iz nekoliko dobro poznatnih bendova.

JEDNSTVEN POGLED NA SMRT: Izložba Dan mrtvih u Servantesu

Festival možete posetiti tokom subote i nedelje u periodu od 10 do 22h, i poslednjeg festivalskog dana, u ponedeljak od 10 do 20h.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR