RADOVI BEZ NAJAVE: Raskopan deo Nušićeve zbog zamene toplovodnih cevi (FOTO)

1
128
FOTO: Starogradski.com

Iako bez prethodne najave, prostor na uglu Nušićeve i Dečanske ulice, neposredno pored stepenica podzemnog prolaza i velike prodavnice igračaka, od juče je pretvoren u pravo gradilište.

SVE TAJNE ČESME MEHMED-PAŠE SOKOLOVIĆA: Na lokalitetu pronađeni ostaci iz neolitskog, bronzanog i rimskog perioda (FOTO)

Duboko raskopan ovaj deo ulice, okupirala su dva kamiona sa pumpama, veći bager i nekoliko radnika.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Ova situacija zabrinula je okolne stanare, vlasnike i službenike poslovnih prostorija, a pravi dosta smetnji i običnim prolaznicima kojima je ostavljen samo mali prostor između bagera i zgrada, tako da je svaki prolaz iz pravca Dečanske prava mala avantura za šetače, a automobilima je definitivno nemoguć prolaz ovim putem…

STUDENTSKI PARK: USKORO STRELA U ČAST ZORANA ĐINĐIĆA

U okolini se nalazi i mnoštvo izvađenih dotrajalih cevi, poslaganih na dva mesta – pored podzemnog prolaza, kao i blizu Dečanske.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Kako smo saznali od užurbanih radnika, reč je o hitnoj intervenciji na zameni toplovodnih cevi. Radove izvodi preduzeće “Energotok”, a kako su nam rekli, planirano da ovaj posao bude završen do večeras.

STOP: Deo Simine zatvoren za saobraćaj do 24. oktobra (FOTO)

Time se i ovaj deo užeg centra grada pridružio opštoj slici “raskopane prestonice” koja mnogim sugrađanima poslednih dana i meseci često zagorčava život, posebno kada je prohodnost saobraćaja u pitanju…

(Starogradski.com)

1 KOMENTAR

  1. Da ste živi i zdravi, ali tu prodavnice igračaka nema već dobre dve godine. Uostalom i piše da se prostor iznajmljuje.
    (Ako ćete “starogradski”, takve stvari morate znati.)

    Otidite korak dalje, pa pitajte gradsku vlast da li će tu, povodom tih radova, trajno blokirati ulazak automobila, kako je nagoveštavala, i da li će upristojiti tu rugobu od ćorsokaka s ispodprosečnim kafeima i bifeima, nabacanim jedan preko drugog s kraja na kraj, od kojih se tuda jedva može i pešice.

OSTAVI ODGOVOR