#SG ĆOŠE: Fotkaj svoj omiljeni kutak na Starom gradu i učestvuj na izložbi u “Jevremovoj”

4
438
FOTO: Starogradski.com

Ukoliko ste profesionalni fotograf, fotograf amater, ili jednostavno volite da “škljocnete” foto-aparatom ili pak kamericom mobilnog telefona, a uz to volite Stari grad – onda je akcija koju pokreće portal Starogradski.com prava stvar za vas!

Kao i ranijih godina, na dan praznika Cveti, koji je ujedno i slava opštine Stari grad, održava se manifestacija “Jevremova – ulica susreta”.

Ove godine, osim štandova izlagača, dečjeg karnevala i ostalih muzičko-scenskih događaja, 9. aprila će za sve posetioce “Jevremove – ulice susreta” biti priređena i mini-izložba fotografija Starog grada i to pod nazivom #SGĆOŠE.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

S obzirom na to da Stari grad čini srce prestonice, njegovi parkovi, uličice, klupe, trošni balkoni ili bilo koji drugi starogradski kutak – sigurno čuva neku vašu uspomenu!

Sve što je potrebno – telefone u ruke, uslikajte vama najdraži deo Starog grada, a u opisu slike napišite #sgcose ili #sgćoše. Fotografije na društvene mreže možete postavljati do sedmog aprila, a samo dva dana nakon isteka roka možete uživati u izložbi.

Vidimo se u Jevremovoj! Svi su i više nego dobrodošli!!!

(Starogradski.com)

4 KOMENTARI

OSTAVI ODGOVOR