Šta ćete pronaći na Trgu otvorenog srca? (FOTO)

0
48
FOTO: Starogradski.com

Svake zime, Beograđane iznenadi novi asortiman proizvoda na Trgu otvorenog srca. U drvenim kućicama na Trgu Republike tokom decembra i januara svake godine možete probati nove srpske specijalitete, kupiti tradicionalne odevne komade od vune ili popiti čašicu rakije ili kuvanog vina da vas ugreju tokom šetnje gradskim ulicama.

SREDILI STEPENICE U SREMSKOJ: “Beograd put” održao obećanje (FOTO)

Podjednako kao i Beograđani koji uživaju u novogodišnjoj atmosferi, sve posetioce i turiste oduševe čarolije iz drvenih kućina na Trgu otvorenog srca.

OPŠTINA VODI STAROGRAĐANE U MUZEJ: Izložbe “Smrt Karađorđa Petrovića” i “Gradovi u pokretu”

Tradicionalna liciderska srca, koja se poklanjanu iz srca i ljubavi, možete pronaći na nekoliko štandova u najrazličitijim dezenima. Ne samo da su izvrsnog ukusa, već su oduvek bila jedan od najlepših poklona. 

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Prodavci ovog slatkiša kažu da je uprvao licidersko srce postalo jedan od najprodovanijih suvenira koji stranci odnose u svoje gradove svojim voljenima.

Iznenadiće vas ukusi različitih vrsti ratluka, sireva, pa čak i kultnog leskovačkog roštilja. Na nekoliko štandova pronaćićete domaće džemove, slatka, sokove ali i rakije, vina i ostale napitake u kojima se uživa.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Vez Zlatibora, džempera, šaleva i kapa nalazi s takođe na jednom od štandova na Trgu otvorenog srca.

ČISTITE SNEG! Kazne za neočišćene prilaze od 5 do 50 hiljada dinara!

S toga vam preporučujemo da jedan od narednih prazničnih dana provedete uživajući u ukusima koji čine zimu čarobnom.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR