ŠTA RADITE BRE? Predsednik opštine Stari grad samostalno na izbore

0
150
FOTO: Starogradski.com

Izborna groznica se uveliko širi prestonicom, a pogotovo trese sve političke aktere, stranke i pokrete od momenta kada su izbori i zvanično raspisani i zakazani za 4. mart. U prethodnom periodu mnogi političari, pokreti i udruženja su najavili svoje učešće na izborima, isticali kandidate, pravili koalicije i izborne liste, a retko ko se pozabavio programom, za koji bi građani glasali.

Među malobrojnima, koji su javnosti predstavili svoj plan i mere za razvoj glavnog grada, našli su se Čuvari Starog grada, odnosno, Čuvari Beograda koje predvodi predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać.

BASTAĆEV PLAN ZA BEOGRAD: Ukinuti Komunalnu policiju, Infostan i Gradsko stambeno!

Čuvari Beograda su se oglasili povodom raspisanih izbora i saopštili da će Udruženje građana “Šta radite bre – Marko Bastać” izaći će samostalno na gradske izbore. Ova odluka je doneta posle dugotrajnih ali neuspešnih pokušaja da se sa ostalim opozicionim akterima usaglase zahtevi za slobodne i fer izborne uslove i definišu politike okrenute rešavanju konkretnih problema građana, stoji u saopštenju.

KO SVE MOŽE BESPLATNO U BOTANIČKU BAŠTU?

“U Beogradu je problem sistem koji ne funkcioniše i bilo kakve kozmetičke popravke ne mogu obezbediti bolji životni standard ljudi. Neophodno je da uđemo u proces izgradnje novog sistema okrenutog građanima, a ne političkim elitama. To je temeljna vrednost za koju će se ova izborna lista boriti bez kompromisa”, kaže Marko Bastać, i dodaje da osim pitanja “šta radite bre”, predstavnici ove liste nude i konkretna rešenja nagomilanih problema sa kojima se suočavaju svi koji danas žive u Beogradu.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR