“Stručnjak za budžetske zloupotrebe, Marijanović sada učestvuje u pravljenju stranačke države”

0
219
Radoslav Marijanović/Bojana Savić FOTO: Starogradski.com

“Opet se javlja Marjanović Radoslav, stručnjak za budžetske zloupotrebe preko nevladinih organizacija. Zaštita stranke je jedini razlog zbog koga dotični ne šeta prugasto odelo, pa je sasvim jasno zasto baš njega guraju da iznosi besmislene optužbe na račun rada opštine Stari grad”, kaže Bojana Savić, pomoćnica predsednika opštine Stari grad reagujući na optužbe koje je šef odborničke grupe naprednjaka u Skupštini grada izneo na račun rada opštine Stari grad.

VESIĆ PODMEĆE RISTIČEVIĆA, MARJANOVIĆA I ČUPKOVIĆA DA NAPADAJU STARI GRAD

Savićeva smatra da je demantovanje besmislica jalov posao, jer “te idioti uvuku u besmislene razgovore i dobiju na iskustvo”, ocenjujući da se na lažne optužbe i uvrede koje dolaze od “naprednih pigmeja” niko pristojan u Srbiji više ne osvrće.

“Ono što brine jeste pojačavanje pritisaka na opštinske vlasti zbog kojih je Komitet za monitoring Saveta Evrope najavio proces postmonitoringa u Srbiji. Konkretno, stručnjak za budžetske zloupotrebe i otimanje novca građana preko NVO, Marijanović Radoslav najavio je formiranje stranačkog tužilaštva koje ima nameru da na sebe preuzme postupke istrage. Nakon što je njegov šef, a Zeljin prijatelj Petrović Luka počeo sa formiranjem odreda batinaša, zaduženih da disciplinuju opozicione odbornike i neistomišljenike, ovo je još jedan dokaz da je u Srbiji u završnoj fazi pravljenje stranačke države”, kaže Bojana Savić.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR