SUDBONOSNO “DA” IZ GOMILE: U subotu će 146 mladenaca stati na ludi kamen

0
46
Ilustracija; FOTO: Pixabay/kgorz

Ovogodišnja 18. po redu tradicionalna manifestacija “Svadba za maštanje” održaće se 21. maja, na starom mestu, ispred Skupštine grada Beograda. Pokrovitelji manifestacije su predsednik Republike Srbije i Grad Beograd, uz podršku dnevnih novina – „Večernjih novosti” i „Politike”.

Gradonačelniče, koja je to zgrada? Starograđani zabezeknuti propustom režima Siniše Malog! (FOTO)

Prvo kolektivno venčanje održano je 1999. godine u toku NATO bombardovanja. Osmišljeno je kao svojevrsna poruka ljubavi i prijateljstva, ohrabrenje mladima da ljubav može da pobedi mržnju i bombe… ali i kao potreba da se pomogne mladim bračnim parovima koji prvi put stupaju u bračnu zajednicu i obezbedi venčanje koje će mladencima ostati u pamćenju čitavog života.

DOSADNE, ALI NISU ALERGENI “Mace” sa topola nisu opasne za naše zdravlje

Ove godine kolektivno DA izgovoriće 146 mladenaca iz čitave Srbije. Da ljubav ne poznaje granice dokazuje da će sudbonosno ove godine izgovoriti i jedna devojka iz Kostarike. Inače, na ovaj način venčalo se preko hiljadu parova iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Kanade, Švedske, Danske, a bila je i jedna nevesta iz Kine.

POLA VEKA PORODIČNOG POSLA: Sve što drugi ne mogu da poprave, mi umemo!

Za trudne mlade, pokrovitelji organizacije spremili su poklon – kolica za bebe dok će se svadbeni besplatni ručak održati u skadarlijskom restoranu “Dva bela goluba”. Butik “Snežana” obezbedio je besplatne venčanice i bidermajere. Direktan prenos vrši Prvi program RTS-a.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR