SZR „RAČIĆ”, CARA DUŠANA 26: Ovde je uplaćen dobitni „loto plus” tiket koji je osvojio  1.750.000 evra (FOTO)

0
446
FOTO: Starogradski.com

U šestom kolu igre na sreću „Loto” u petak, 19. januara izvučena je „Loto plus” sedmica „teška” 207.019.825 dinara, odnosno oko 1.750.000 evra. Starim gradom je ubrzo prostrujila vest da je srećnik dobitnu kombinaciju „2,7,8,10,11,13,28″ uplatio na Dorćolu!

Javni servis pokušao da spreči kandidaturu Grupe građana “Šta radite bre – Marko Bastać”

Državna lutrija Srbije je potvrdila da je listić uplaćen u petak, oko 13.20 sati. Dobitnik je uplatio 10 „loto” listića i isto toliko „loto plus” kombinacija, kao i jednu džoker kombinaciju, na uplatnom mestu u Ulici cara Dušana 26. Sve ukupno – 920 dinara!

Srećno uplatno mesto „Lutrije” je Samostalna zanatska radnja „Račić” čiji je vlasnik Veselin Vesko Račić (63). Radnju drži već 24 godine, a u njoj je, osim uplata igara na sreću, moguće narezati ključeve i razviti fotografije. Najčešće mušterije su ipak loto igrači, a nekom od njih Vesko ili njegova supruga Ljiljana, pišu beogradske dnevne novine i portali, doneli su sreću. Kažu da ni sami ne mogu da poveruju da je loto milioner baš kod njih uplatio dobitnu kombinaciju.

DANAS JE NEDELJA: Mural Duška Radovića se vratio na dorćolski zid

Izlog ove radnje, od kako je Račić dobio zvanični izveštaj Lutrije Srbije krasi natpis velikim slovima: „OVDE JE UPLAĆEN DOBITNI „LOTO PLUS” TIKET KOJI JE OSVOJIO  1.750.000 EVRA” (MILION I SEDASTO PEDESET HILJADA EVRA). ČESTITAMO DOBITNIKU!!!

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Po pravila „Lutrije” ime dobitnika je tajna, sem ukoliko srećni dobitnik ne odluči drugačije.  Koliko je poznato do sada je, od svih dobitnika „Loto sedmice”, samo jedna dobitnica pristala da se otkrije njen identitet. Ostali su želeli da budu anonimni, i to je pravo Državna lutrija Srbije poštovala. Po pravilu kada se „Loto plus” dobitnik javi Lutriji Srbije, a praksa govori obično posle dve do tri nedelje, biće zakazan sastanak na kome će se proveriti dobitni listić i, ukoliko je sve u redu, nagrada će se isplatiti u dinarima istog dana na željeni račun.

INICIJATIVA „NE DAVIMO BEOGRAD” PRIKUPLJA POTPISE ZA BEOGRADSKE IZBORE (FOTO)

Jedina okolnost pod kojom bi dobitnik mogao da ostane bez nagrade, jeste da se ne javi 60 dana od dana izvlačenja.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR