URBANA DŽUNGLA NA PRILAZU “25. MAJU”: Tišina JKP “Zelenilo Beograd” (FOTO)

0
100
FOTO: Starogradski.com

Kada živite u centru grada, onda bi to trebalo da podrazumeva da se o njemu, u svakom smislu, vodi računa. Međutim, to, nažalost, nije uvek tako.

Stanovnici naselja “25. maj” već duže vreme muku muče sa otpadom iz Savamale koji ovih dana, posle dužeg vremena, polako uklanjaju i prevoze na drugo mesto.

“MAČKOVGRAD” U SRED STAROG GRADA: Mesto gde mace uživaju sve privilegije (FOTO)

Međutim, novi problem muči stanare ovog naselja a to je bujna vegetacija i rastinje koje je iz dana u dan sve veće i više, pa kada prolazite prugom imate utisak da ste u nekoj džungli.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Nije tamo ni toliko naivno jer i te kako ume da se potkrade neka zmija koja se dobro sakrije u šupljine ostataka otpada i gustu, sada već skoro spaljenu travu, tako da nije baš ni bezbedno za one koji se odluče da skrate put i umesto preko pasarele, na “25. maj” stignu preko pruge.

Ćošak Radivoja Koraća, mesto gde slučajni prolaznici vrše nuždu! (FOTO)

U želji da saznamo da li će se neko u skorije vreme pobrinuti za ovaj problem i dovesti rastinje u red, kontakitrali smo Javno komunalno preduzeće “Zelenilo Beograd”, međutim, na vezi za call centar su nas držali 20ak minuta, s tim što operatera čak ni tada nismo uspeli da dobijemo.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Nakon call centra smo okrenuli Sektor za održavanje zelenih površina i pokušali da dobijemo odgovor na ovo pitanje, ali su nas oni ponovo uputili na call centar uz objavšnjenje da oni ne znaju ništa o tome.

RUPETINA NA PARKINGU: Problem prijavljen pre mesec dana, rešenja još nema (FOTO)

Nadamo se da će se neko javiti na telefon ili primetiti ovu urbanu džunglu pre neko što ona preraste prolaznike i stanare koji koriste ovaj alternativni pravac do reke.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR