Za ovo treba imati hrabrost! Mladić traži devojku uz pomoć plakata – na sred Knez Mihailove! (FOTO)

1
816
Dragoslav Stepanić; FOTO: Starogradski.com

Vikend za nama je prolećnim vremenskim uslovima izazvao na beogradske ulice brojne šetače, porodice s decom, zaljubljene parove, mlade i stare koji su iskoristili temperaturni skok da uhvate koji zrak sunca. Knez Mihailova, kao dobro poznato mesto susreta i sastanaka, je, naravno, bila glavna „štrafta“ koju su Beograđani i gosti glavnog grada odabrali za vikend-šetnju. Sa uobičajene gužve, žamora i performansa uličnih zabavljača pažnju je skretao jedan nesvakidašnji prizor.

Dragoslav1
Dragoslav Stepanić; FOTO: Starogradski.com

Na mestu gde se nekad nalazio kultni restoran „Ruski car“ jedan mladić je stajao na suncu i privlačio pažnju prolaznika jer je u rukama držao transparent na kom je ispisano „TRAŽIM DEVOJKU“.

Izazivao je osmehe prolaznika, a neki su zastajali da ga slikaju ili naprave „selfi“ s njim. Kako saznaje portal starogradski.com, reč je o mladom Lozničaninu, Dragoslavu Stepaniću, studentu Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Beogradu. Šta je ovog domišljatog momka nateralo da se u vreme digitalnih komunikacija i brojnih sajtova za upoznavanje suprotnog pola, odluči da na sred Kneza oglasi svoju potrebu i da li je imao uspeha za sada je nepoznanica.

Kako je proleće, sezona zaljubljivanja na pragu, nadamo se da će Dragoslav imati sreće i da će mu baš originalnost i smelost pomoći da nađe srodnu dušu.

(Starogradski.com)

1 KOMENTAR

OSTAVI ODGOVOR